söndag, april 26, 2009

tankegångar på väg hem


Jag har några saker att säga just nu!

  • Det syns vem på tunnelbanan som jobbat hela dagen medan alla andra legat ute och bränt sönder sina ansikten i solen!
  • Jag måste lämna in min telefon igen, jag VILL inte det!
  • Hur tänkte dom som har frisörsalongen med skylten här ovanför? Det skulle kunna betyda att de har stängt varje vecka för ingen orkar tänka ut vilka veckor de egentligen menar!

Det var nog allt jag hade på hjärtat för tillfället, men än har jag precis bara kommit av tunnelbanan så jag skriver väl på lite till för att slippa tänka på att jag är ute och går. Det tar väldigt lugnt på jobbet idag också, tvärlugnt ända tills typ kl 19, då blev det några få kunder.

Jag hann iaf skriva ihop en rejäl inköpslista inför nästa helg, så nu ha jag ganska bra koll på läget. Nästa helg ska jag och några andra jaha mat till nästan hundra pers, jag är ansvarig och tänker ta fett med cred när (om) det blir bra!

Phu, nu har jag påbörjat trapporna! Jag väntar fortfarande på mina snygga rumpmuskler, har ju ändå bott här och gått i den här trappan i över ett år nu! Skriver lite ner när jag kommer in, om min fantastiska ärlighet till exempel! HEMMA!

1 kommentar:

  1. Menar du? vem gåår dit och köper brills lisom..?? well well.. det fanns ju tankar om att öppn cafeer i butikerna förutom så jag är inte förvånad alls..

    SvaraRadera