måndag, februari 09, 2009

ljuslyktor

Det blev en promenad till Fridhemsplan idag. Handlade inte en utan två diskborstar och lite annat krafs. Medan jag väntade på bussen (77an går hela vägen hem) hann jag in på In & Finn och fann dessa ljuslyktor! Så nu äger jag hela sex stycken ljuslyktor och två hängljusstakar! Kanske ska även jag bli en normal människa en vacker dag!

5 kommentarer:

  1. Meeeeeeen, hur många gånger måste jag säga åt dig?!?!? Man SKA INTE köpa nya diskborstar, man köper SKONA's som man sedan byter ut diskborsthuvudena på. Jikes. Men du är bra ändå.

    SvaraRadera
  2. Jo, jag stod och höll i såna, men jag gillar inte vinkeln på spröten så jag tog dom vanliga :-P

    SvaraRadera
  3. Anica: Men allvarligt. Om man lämnar alla lysen på i hela lägan när man inte är hemma kan man ju inte komma och jiddra om diskborstar.

    SvaraRadera
  4. Det är inte mitt fel. det är D's fel, och han har precis övergått till att köpa ekoägg så jag jobbar på det...! Och eftersom du o jag bodde ihop 2½ år borde du inte bara veta när jag fyller år men även kunna stava mitt namn =) Såg du mitt sms om Tv4Guld? GULD!

    SvaraRadera
  5. Annica: Oh well. Jag skull kunna dra upp en annan sak här också men jag avstår. Dels för att skona dig och dels för att skona allmänheten. Lätt att skylla på D hörru... =D
    /Sonja

    SvaraRadera