tisdag, maj 11, 2010

Skön kväll

Det är mycket nu! Håller precis på att avsluta den allra mest psykiskt tuffa terminen (skolmässigt, kan ju knappast jämföra med förra våren rent personligt). Men när vi beslöt oss för att lämna diskmaskinernas fantastiska värld för dagen gick jag inte raka vägen hem för att skriva vår hemska inlämning.

Istället gick jag till KTH-hallen och la mig en stund i deras solarium. Har nämligen tänkt ha en ljusrosa klänning på lördag och det är ju kanske inte jättesnyggt att ha det om man är ljusblå i hyn... Tyvärr fungerade inte radio i solariet, men det gjorde inte så mycket, jag sjöng själv istället :)

Efter solningen åkte jag hem och gjorde nåt jag tänkt göra i evigheter: tog fram Majken! Världens finaste cykel! Gav mig såklart ut på en liten tur för att se att hon överlevt vintern. Tänkte cykla runt sjön och sen gå på affärn och köpa hamsterströ, men det blev en lite längre tur till vinterviken och örnsberg, det är så himla fint där ute vid klipporna!!!









Nu ska jag sova, imorgon väntar fler fantastiskt roliga disktester innan vi åter ska inta teatern! Jag längtar till det ena, gissa vilket...

-bloggat från min iPhone

1 kommentar: